ELKE SITUATIE

Instructor Course

Krav Maga, Hebreeuws voor contactgevecht, Krav Maga werd ontwikkeld door wijlen Imi Sde-Or (Lichtenfeld) tijdens zijn opmerkelijke militaire carrière als hoofdinstructeur van man-tot-mangevechten bij de IDF.

Lees verder…

ELKE AANVALLER

Opponent

Denk aan situaties als voor de pinautomaat, openbaar vervoer, in en om het huis, op het strand of in een park en vergeet het nachtleven niet.

Lees verder…

PROFESSIONEEL TRAINEN

Professioneel Trainen

Examen waarbij de studenten en de instructeurs gelijktijdig worden geëxamineerd!
Je wordt eerst op je eigen level getest en daarna op de previous levels.

Lees verder…

Primer

Twitter Feed

Facebook Feed

Facebook Posts

Vanwege de vele aanmeldingen willen wij van KMG Netherlands iedereen aanraden zich tijdig in te schrijven voor dit unieke seminar. Wees zeker en reserveer je plaats. Zeev' Cohen geeft dit Seminar en van deze 'Master 1" mag je dan ook het nodige vuurwerk verwachten. Doe mee, geef je op en "Go as deep as you can get and hit Rockbottom!" Het is niet iedere dag dat deze man in Nederland is. ... MeerMinder

27.07.14

Bekijk op Facebook

De instructeurs van KMG Netherlands zitten niet stil. Zelfs niet in de
vakantie. Zo was er een Primal Move Instructor opleiding in Brussel
afgelopen zaterdag. Gracia Ho , Rudy Soekhie ( jaja, net koud terug van de "Kids Instructor Course"!!) , Richard Zimmer en Adam Barszczowski namen deel aan de opleiding die gegeven werd door de Hongaarse instructeur Adam Adolf. Voor een ieder die nieuwsgierig is wat Primal Move is: www.primalmove.com (2 Foto\'s)
... MeerMinder

27.07.14

Bekijk op Facebook

Met trots kunnen wij melden dat KMG Netherlands wederom een Kids Instructor rijker is! Na een intensief en zwaar 5-daags programma, waarin ook met kinderen is gewerkt, is Rudy Soekhie geslaagd voor de opleiding.
Master Zeev' Cohen persoonlijk heeft de opleiding gegeven.Wij wensen Rudy dan ook veel succes met zijn diploma!
... MeerMinder

25.07.14

Bekijk op Facebook

De aanmeldingen voor zowel het Seminar als het Graduate-level weekend met Master 1 Zeev' Cohen lopen al lekker binnen. De mensen die hebben gereserveerd hebben op dit moment allemaal per email een "bevestiging van aanmelding" ontvangen. Let op! Je bent echter pas van deelname verzekerd als het volledige bedrag ontvangen is op de rekening van KMG Netherlands. Dit rekeningnummer is: (let op! IBAN!) NL48RABO0160911036.
Mocht je het G-weekend mee willen doen, vermeld dan ook duidelijk of je aan de leveltest wil meedoen en voor welke instructeur je traint. Dit i.v.m. de check of je inderdaad "examen-gerechtigd" bent. Denk hierbij aan de minimale looptijd van je huidige tot je volgende level en je opkomstpercentage in de reguliere trainingen. Met deze dingen in het vooruitzicht kan het bijna niet anders dan dat het weer 2 top evenementen worden, die je gewoon niet mag en kan missen! Kida. (3 Foto\'s)
... MeerMinder

22.07.14

Bekijk op Facebook

En hier presenteren wij de 2 evenementen als een set: Het Graduate weekend en het Seminar welke in dat weekend plaatsvind. Wees er snel bij, vol = vol! reserveren en inschrijven via "kmgnl.events@gmail.com".Laten we er met zij allen 2 top evenementen van maken, krav maga is on the move!! Enjoy the hot weekend! (2 Foto\'s) ... MeerMinder

19.07.14

Bekijk op Facebook

Social Media

Evenementen

juli  2014
MDWDVZZ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031