ELKE SITUATIE

Instructor Course

Krav Maga, Hebreeuws voor contactgevecht, Krav Maga werd ontwikkeld door wijlen Imi Sde-Or (Lichtenfeld) tijdens zijn opmerkelijke militaire carrière als hoofdinstructeur van man-tot-mangevechten bij de IDF.

Lees verder…

ELKE AANVALLER

Opponent

Denk aan situaties als voor de pinautomaat, openbaar vervoer, in en om het huis, op het strand of in een park en vergeet het nachtleven niet.

Lees verder…

WORD EEN PRO

Professioneel Trainen

Max Krav Maga is de ultieme tool  voor studenten en instructeurs om je technieken up to date te houden.
Je hebt altijd de meest recente informatie en filmpjes voor de hand.

Lees verder…

Primer

Facebook Feed

Facebook Posts

Terwijl op alle locaties de laatste trainingen worden afgewerkt, werkt KMG-Netherlands achter de schermen alweer koortsachtig aan de evenementen voor 2015. Het jaar 2014 waar we volgende week "stap voor stap" op gaan terugblikken gaat de boeken in als een mooi jaar. Een jaar waarin veel vernieuwing plaatsvond. Het besturingsmodel is veranderd en vooral de aansturing van de diverse onderdelen. Velen onder jullie zullen er waarschijnlijk niet zoveel van hebben gemerkt, maar toch is er veel veranderd.
We hebben bijvoorbeeld, zonder dat jullie er veel van hebben gemerkt pilots gedraaid met verschillende modellen voor het aanmelden voor een examen of event. We trekken deze lijn dan ook door 2015 in. Een jaar waarin we willen gaan zorgen voor veel events, veel informatie, up-2-date websites en een betere assistentie naar leden die naar een buitenlands event willen gaan afreizen.
We hebben in 2014 ledengroei gezien, maar ook vele studenten die weer een level hoger zijn geklommen na het behalen van hun leveltests. Ook hier wordt weer gekeken naar de uitvoering voor 2015. Meer studenten vraagt immers meer van een locatie en de instructeurs! Wellicht worden de examens nog verder gesplitst, er zijn immers maar weinig nog grotere sporthallen die ook nog eens op een zaterdag en een zondag vrij zijn.
Maar goed, laten we vooral niet teveel vooruitlopen op de jaarplannen voor 2015, eerst volgt volgende week het jaar 2014 stap voor stap in beeld. Iedereen een fijne week toegewenst!
... MeerMinder

14.12.14  ·  

Bekijk op Facebook

Krav Maga Global Netherlands heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... MeerMinder

14.12.14  ·  

Bekijk op Facebook

Krav Maga Global Netherlands heeft zijn/haar profielfoto veranderd. ... MeerMinder

30.11.14  ·  

Bekijk op Facebook

Het Ground and Pound weekend met Jovan Manojlovic zit er alweer op. 2 lange dagen lang was de locatie van GREA wederom het toneel voor een waanzinnig event. Vele technieken op de grond hebben de revue gepasseerd onder leiding van deze man. De deelnemers kunnen dan ook terugkijken op een leerzaam weekeinde.
enjoy the pix, more to follow! (8 Foto\'s)
... MeerMinder

30.11.14  ·  

Bekijk op Facebook

Twitter Feed

Social Media

Evenementen

december  2014
MDWDVZZ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031