ELKE SITUATIE

Instructor Course

Krav Maga, Hebreeuws voor contactgevecht, Krav Maga werd ontwikkeld door wijlen Imi Sde-Or (Lichtenfeld) tijdens zijn opmerkelijke militaire carrière als hoofdinstructeur van man-tot-mangevechten bij de IDF.

Lees verder…

ELKE AANVALLER

Opponent

Denk aan situaties als voor de pinautomaat, openbaar vervoer, in en om het huis, op het strand of in een park en vergeet het nachtleven niet.

Lees verder…

WORD EEN PRO

Professioneel Trainen

Examen waarbij de studenten en de instructeurs gelijktijdig worden geëxamineerd!
Je wordt eerst op je eigen level getest en daarna op de previous levels.

Lees verder…

Primer

Facebook Feed

Facebook Posts

Er zijn nog plaatsen voor het Spectaculaire Seminar met Tal Kvores op 15 november in De Hoornse vaart in Alkmaar...
Heb je je nog niet opgegeven, of twijfel je nog?
Grijp je kans en maak dit unieke Seminar jouw Seminar!!
e-mail: kmgnl.events@gmail.com
zie ook: www.kravmaga.nl
... MeerMinder

29.10.14  ·  

Bekijk op Facebook

Hier de nieuwe flyer voor het geweldige Groundfighting Seminar met Kmg expert 4 , Tal Kvores uit het Global Instructor team voor 15 november in Alkmaar. Heb je jezelf nog niet opgegeven voor dit fantastische en unieke Seminar? Schrijf je dan snel in op: kmgnl.events@gmail.com en zorg dat je erbij bent!
Zo vaak is deze man niet in Nederland. Laten we met zijn allen zien waar we voor staan in Nederland en zorgen voor een " packed house" ! Kida & be there!!
... MeerMinder

26.10.14  ·  

Bekijk op Facebook

Krav Maga Global Netherlands heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... MeerMinder

21.10.14  ·  

Bekijk op Facebook

AANKONDIGING!!! UNIEKE KANS!!!

Op 15 november zal er een uniek "Ground Fighting-seminar" plaatsvinden welke zal worden gegeven door niemand minder dan Tal Kvores, KMG Global Team member uit de stal van Eyal Yanilov en Expert4!!! Tal is een geweldenaar die uitblinkt in een superieure stijl op de grond. Dit zal dan ook het onderwerp zijn voor dit unieke Seminar.Tal is nog niet vaak in Nederland geweest en ik raad een ieder aan om dit speciale Seminar dan ook niet te missen.
De tijden zijn van 14:00 - 16:30 en de prijs €40 te betalen op rekening KMG NL. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar we wilden jullie deze informatie niet onthouden. De flyer wordt gepost zodra de locatie definitief is. maar zet deze datum en tijden vast in je agenda en zeg het voort aan degenen die geen Facebook hebben,
deze kan en mag en wil je niet missen!!
De e-mail van kmgnl.events@gmail.com waar je jezelf dient aan te melden is inmiddels voorzien van een digitale handtekening, waarin alle informatie en het rekeningnummer staat. KMG NL is on the move!
... MeerMinder

21.10.14  ·  

Bekijk op Facebook

Het auto ongeluk dat Franklyn Hartkamp heeft gehad een paar weken geleden inmiddels, zal de meesten niet zijn ontgaan. Bij de leveltesten zijn er diverse video boodschappen gemaakt om hem steun te betuigen. Om hem nog een steuntje onder de riem te geven
hebben we namens KMG NL afgelopen weekeinde dit pakket bij hem bezorgd. We wensen Franklyn dan ook heel veel beterschap de aankomende periode en we gaan ervan uit dat onze "gentle giant" snel weer de oude zal zijn Kida!!
... MeerMinder

21.10.14  ·  

Bekijk op Facebook

Twitter Feed

Social Media

Evenementen

november  2014
MDWDVZZ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930